Barrett Massage

 

Om Barrett Massage

Hos Barrett Massage sørger jeg for, at det er dig, der er i centrum. Det er dine behov, der skal opfyldes. Uanset om du trænger til en afslappende eller dybdegående massage eller zoneterapi, får du en professionel pleje, hvor al tiden er fokuseret på dig.

Jeg har i 14 år været indehaver af Barrett Health Club på det 5-stjernede Hotel Marriott i København, hvor jeg og mine medarbejdere modtog internationale hotelgæster og klienter udefra til professionelle behandlinger af høj kvalitet.

Det er den samme høje kvalitet jeg nu tilbyder i min klinik Barrett Massage på Brønshøj Kirkevej 55 i Brønshøj.

De 14 år i et hektisk internationalt hotel-miljø med konstant skiftende kunder og mange medarbejdere var spændende. På et tidspunkt følte jeg dog trang til at vende tilbage til mit oprindelige formål med at være massør og zoneterapeut – at hjælpe andre mennesker af med deres smerter og andre skavanker. Jeg savnede den nære kontakt med klienterne og den får jeg nu i min mindre klinik.

Ud over klinikken ”Barrett Massage” i Brønshøj ejer og driver jeg også virksomheden Barrett Healthcare, som leverer sundhedsordninger i form af massage, zoneterapi og akupunktur til en række større virksomheder.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Bedste hilsner
Lotte Barrett